INTERESSANTE TRAININGEN

Voor jou als lid van FNV Publiek Belang

INTERESSANTE TRAININGEN VOOR SPORT- EN
ZWEMBADMEDEWERKERS

Training 1 - Wil jij impact maken?


Werk jij in de sport en kun je wel een update van je vaardigheden gebruiken? En zou je wel eens wat meer handvatten willen krijgen om je positie op het werk te versterken? FNV Sport en bewegen organiseert in samenwerking met Brout op 26 maart en 12 oktober 2020 de training “Impact maken”, speciaal voor leden werkzaam binnen de Sport.

ONDERWERPEN

Deelnemers aan de training begrijpen dat commitment, integriteit, verantwoordelijkheid en (persoonlijk) leiderschap: de vier pijlers van succes, daadwerkelijk leiden tot een succesvol leven!
De deelnemers ervaren wat de impact is van persoonlijk leiderschap voor zichzelf en de omgeving.
De deelnemers weten dat ze altijd 3 keuzes hebben die leiden tot geluk en 1 keuze tot ongeluk: het keuzekruispunt.

UIT DE PRAKTIJK

De training is geschikt voor iedereen die lid is van de FNV en werkzaam is binnen de sector Sport. In de training ga je met allerlei praktijkvoorbeelden aan de slag. Je wisselt ervaringen uit met medecursisten, krijgt tips en adviezen en gaat vooral zelf aan de slag. Het trainingsbureau Brout heeft jarenlange ervaring met trainingen en wisselt inspanning en concentratie af met de nodige ontspanning en humor.

KOSTEN EN AANMELDEN

Deze training kost jou helemaal niets! Eigenlijk kost de training 375 euro, maar omdat je lid bent van de FNV betaalt de vakbond deze training. Ook de lunch en reiskosten krijg je vergoed.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar sportenbewegen@fnv.nl o.v.v. de naam van de training en de datum. De cursusdag duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur. Geef je alleen op voor een training als je ook echt van plan bent om te komen. Na inschrijving ontvang je ongeveer twee weken voor aanvang van de training een bevestiging, een programma van de dag en een routebeschrijving naar de locatie waar de training plaatsvindt.

Heb je nog algemene vragen over de training “Impact maken” mail dan naar: sportenbewegen@fnv.nl

Training 2 - Effectief communiceren


FNV Zwembaden organiseert op 9 november de training ‘Effectieve Communicatie’, speciaal voor leden die in de zwembaden werken. De training, die in samenwerking met Brout wordt gegeven, is erop gericht je vaardigheden te ontwikkelen en te versterken en je handvatten te geven om je positie op het werk te versterken. De trainingen zijn los van elkaar te volgen.

ONDERWERPEN

Praten is een van de belangrijkste communicatiemiddelen. Toch kan er nogal eens wat misgaan. Omdat je de ander niet begrijpt of omdat je denkt dat je de ander begrijpt. Ook werknemers in het zwembad hebben steeds meer te maken met de nieuwe Nederlander. Hoe ga je daarmee om? En hoe zorg je voor effectieve communicatie om intimidatie, agressie en zelfs bedreigende situaties te voorkomen? Deze training geeft je inzicht in hoe communicatie zowel verbaal als non-verbaal verloopt. Met veel oefeningen. Voor vragen over en aanmelden voor deze training stuur je een mail naar fnvzwembaden@fnv.nl. Na aanmelding nemen we contact met je op over de locatie en de exacte tijdstippen.

WANNEER IS DE TRAINING GESLAAGD?

Je hebt als deelnemer inzicht in waar bepaald gedrag vandaan komt, specifiek bij de “Nieuwe Nederlander”.
Als werknemer ben je in staat om incidenten zorgvuldig en professioneel te de-escaleren.
Als werknemer het (zelf) vertrouwen hebben op het gebied van communicatie met de gasten in de zwembaden.
INZICHT hebben in eigen gedrag, IMPACT hiervan voelen en INVLOED ontwikkelen om jezelf en de gasten in het zwembad (beter) te helpen.

KOSTEN EN AANMELDEN

Deze training kost jou helemaal niets! Eigenlijk kost de training 375 euro, maar omdat je lid bent van de FNV betaalt de vakbond deze training. Ook de lunch en reiskosten krijg je vergoed.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar fnvzwembaden@fnv.nl o.v.v. de naam van de training en de datum. De cursusdag duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur. Geef je alleen op voor een training als je ook echt van plan bent om te komen. Na inschrijving ontvang je ongeveer twee weken voor aanvang van de training een bevestiging, een programma van de dag en een routebeschrijving naar de locatie waar de training plaatsvindt.

Heb je nog algemene vragen over de training “Effectieve communicatie” mail dan naar: fnvzwembaden@fnv.nl

Deel deze pagina